Άδειες λειτουργίας καταστημάτων

Άδειες λειτουργίας καταστημάτωνΓια την έκδοση άδειας λειτουργίας απαιτείται να γίνει έλεγχος αν η χρήση για την οποία προορίζεται ο χώρος συμφωνεί με την χρήση για την οποία έχει εκδοθεί η οικοδομική άδεια. Αν συμφωνεί, καταθέτουμε ότι σχέδια και έγγραφα απαιτούνται στην πολεοδομία προκειμένου να μας χορηγήσει βεβαίωση κύριας χρήσης. Αν το νέο κατάστημα προορίζεται για διαφορετική χρήση από αυτή που αναφέρεται στην οικοδομική άδεια, θα πρέπει να εκδοθεί άδεια αλλαγής χρήσης από την αρμόδια Πολεοδομία.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να έρθουμε στον χώρο σας και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας προκειμένου να εκδοθούν όλες οι απαραίτητες άδειες άμεσα και με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Πολιτικός Μηχανικός Μ. Στεφάνου Ενδεικτικά να σας αναφέρουμε ότι το γραφείο μας κατάφερε να διεκπεραιώσει περίπου 255 φακέλους ημιυπαιθρίων και λοιπών χώρων σε διάφορες πολεοδομίες κυρίως της Αττικής (αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα), σε χρόνους ρεκόρ, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της κρίσης που περνάμε όλοι, δεσμευόμαστε να διατηρούμε τις χρεώσεις για τις υπηρεσίες μας πάντοτε στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.