Επιβλέψεις και κατασκευές οικοδομών

Κοστολόγηση άδειας οικοδομήςΞεκινώντας από μια αναλυτική μελέτη, κάνουμε μια προμέτρηση των εργασιών και των υλικών που θα χρειαστούν και προχωρούμε στην κοστολόγηση του έργου. Το τελικό κόστος ενός έργου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, οι κυριότεροι από τους οποίους περιγράφονται:

Εργατικό κόστος

Η εμπειρία έχει δείξει ότι ο βασικότερος παράγοντας οικονομίας σε ένα έργο είναι τα εξειδικευμένα και υπεύθυνα συνεργεία. Συνεργεία με ανθρώπους που έχουν μεράκι, που δουλεύουν μεθοδικά, γρήγορα αλλά προσεκτικά, χωρίς σπατάλες στα υλικά, σεβόμενοι τον άνθρωπο που τους πληρώνει.

Κόστος υλικών

Εξαρτάται αρχικά από την ποιότητα των υλικών που θα επιλέξει ο πελάτης, αλλά και από την επιλογή του κατάλληλου προμηθευτή. Εμείς αφού κατανοήσουμε το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμεί ο πελάτης, του προτείνουμε μια γκάμα από υλικά και μια λίστα από προμηθευτές για να επιλέξει εκείνος. Ο πελάτης φυσικά είναι ελεύθερος να επιλέξει άλλον προμηθευτή της αρεσκείας του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ποιότητα των υλικών που θα παραδοθούν στο έργο αλλά και τον χρόνο παράδοσης τους.

Η εμπειρία μας στην κατασκευή μονοκατοικιών, πολυκατοικιών, εξοχικών κατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων και η πολύχρονη συνεργασία με εξειδικευμένα και υπεύθυνα συνεργεία κάθε ειδικότητας αποτελούν εγγύηση για ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα.

Με την καθημερινή και ουσιαστική επίβλεψη διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα κατασκευής, την έγκαιρη παράδοση και αποφεύγουμε την σπατάλη υλικών κρατώντας το κόστος στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να προχωρήσετε είτε στην κατασκευή νέου κτιρίου (κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης), είτε σε προσθήκη σε παλαιό κτίριο μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί και να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Πολιτικός Μηχανικός Μ. Στεφάνου Ενδεικτικά να σας αναφέρουμε ότι το γραφείο μας κατάφερε να διεκπεραιώσει περίπου 255 φακέλους ημιυπαιθρίων και λοιπών χώρων σε διάφορες πολεοδομίες κυρίως της Αττικής (αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα), σε χρόνους ρεκόρ, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της κρίσης που περνάμε όλοι, δεσμευόμαστε να διατηρούμε τις χρεώσεις για τις υπηρεσίες μας πάντοτε στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.