Παράταση και για την καταβολή του 30% του προστίμου για τα Αυθαίρετα με έκπτωση 10%

agorapolisies

Παράταση μέχρι 31 Μαΐου 2013 δόθηκε τόσο στη δυνατότητα διενέργειας δικαιοπραξιών όσο και στην έκπτωση του 10% με την καταβολή του 30% του προστίμου.

Το θέμα αυτό, που αναμενόταν να διευκρινιστεί μετά την ανακοίνωση της παράτασης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης υπαγωγής στις ρυθμίσεις του ν. 4014/11, ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κος Καλαφάτης.

Αυτό που δεν διευκρινίστηκε στις δηλώσεις του κου Καλαφάτη, είναι αν στην παράταση περιλαμβάνεται και η εξόφληση των δόσεων του νόμου 3843/10 για τους Ημιυπαίθριους χώρους. Αναμένεται επίσης η κύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που αναφέρει ρητά ότι περιλαμβάνεται και η 1η δόση στην προθεσμία μέχρι 31/01/2013 (ή 31/05/2013, αν δοθεί και σ’ αυτό παράταση).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Πολιτικός Μηχανικός Μ. Στεφάνου Ενδεικτικά να σας αναφέρουμε ότι το γραφείο μας κατάφερε να διεκπεραιώσει περίπου 255 φακέλους ημιυπαιθρίων και λοιπών χώρων σε διάφορες πολεοδομίες κυρίως της Αττικής (αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα), σε χρόνους ρεκόρ, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της κρίσης που περνάμε όλοι, δεσμευόμαστε να διατηρούμε τις χρεώσεις για τις υπηρεσίες μας πάντοτε στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.