Παράταση στην ρύθμιση αυθαιρέτων για 4 μήνες!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, δόθηκε παράταση στην προθεσμίας κατάθεσης δηλώσεων αυθαιρέτων μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ύστερα από σχετικό αίτημα πολλών συμπολιτών μας, που ήθελαν να τακτοποιήσουν το αυθαίρετο τους, αλλά λόγω των σκληρών μέτρων που λαμβάνει συνεχώς η κυβέρνηση, δεν είχαν ούτε τα χρήματα του παραβόλου να πληρώσουν, το ΥΠΕΚΑ προχώρησε στην παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση των αυθαιρέτων (Ν. 4014/11) μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2012. Η σχετική ρύθμιση θα ενταχθεί στο πλαίσιο του νομοσχεδίου με τίτλο «Ρυθμίσεις συνταξιοδοτικού περιεχομένου και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής του Μνημονίου Συνεννόησης του ν.4046/2012».

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της Β’ Φάσης, δηλαδή των απαιτούμενων σχεδίων και μελετών, για τις υποβαλλόμενες, μετά τις 28 Φεβρουαρίου 2012, δηλώσεις παρατείνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Πολιτικός Μηχανικός Μ. Στεφάνου Ενδεικτικά να σας αναφέρουμε ότι το γραφείο μας κατάφερε να διεκπεραιώσει περίπου 255 φακέλους ημιυπαιθρίων και λοιπών χώρων σε διάφορες πολεοδομίες κυρίως της Αττικής (αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα), σε χρόνους ρεκόρ, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της κρίσης που περνάμε όλοι, δεσμευόμαστε να διατηρούμε τις χρεώσεις για τις υπηρεσίες μας πάντοτε στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.